Kauneushoito kotona

Kasvohoidon tunnelma ja hoitavuus kotona? Saunailta kavereiden kanssa? Onnistuu!

Hemmotteluhetken voi järjestää vain itselle tai koko kaveriporukalle yhteisen iltaman. Minun tällaisiin iltoihin kuuluu mm:
Kasvojen ja koko kehon kuorinta ihanan tuoksuisilla tuotteilla. Vartalokuorinnan voi vaikka itse tehdä sokerista tai kahvinporoista. 
Kosteuttavaa vartalovoidetta levitetään antaumuksella jokaiseen nikamaan ja nurkkaan. Kasvoille tottakai hyvin hoitava naamio vaikuttamaan. Onko se sitten perinteinen voidenaamio, kangasnaamio vaiko kuppinaamio?Kaupassa näin tällaisen uutuus kuppinaamion, joten sellainen lähti heti testiin! Kuppinaamioissa on yksi kerta-annos, joka on helppo ottaa mukaan reissuun tai antaa kavereille.

Naamio tulee valmiissa kupissa jauheena, johon itse saa ammattilaisen tapaan sekoittaa veden ja valmis massa levitellään kasvoille. Naamio jämähtää kumimaiseksi, jolloin sen saa helposti poistettua peel off -tyylillä. Yhtenäiseksi jämähtävä massa takaa ainakin sen ettei vaikuttavia aineita pääse haihtumaan ulospäin vaan kaikki mahdollinen imeytyy naamion alla ihoosi. Saat tehokkaan naamiohoidon kuten kauneushoitolassakin.

Kylmään veteen sekoitettuna naamio on virkistävän viileä kokemus etenkin kuumiin kesäpäiviin.
Ensikertalaisen kannattaa olla tarkkana parissa asiassa: 

Sekoituksen jälkeen ole ripeä levittämään, koska naamio jämähtää
 Levitys voi olla myös hieman sotkuista, sillä massa on paksua
Naamiota kannattaa laittaa paksu kerros reunoja myöten jolloin se on helpompi poistaa yhtenä kappaleena.

Oletko ennen kokeillut tällaista naamiota kotona? Mitkä ovat sinun suosikki kasvonaamioita?

-AnniSeuraa blogia Bloglovin

Kommentit

 1. Tätä juurikin tutkailin viime viikolla Emotionissa, mutta jätin toistaiseksi ostamatta. Ehkä ens kerralla annan tilaisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa :) mielestäni oli kiva uutuus jo vähän liiankin helppojen kangasnaamioiden kaveriksi, näissä saa jo itsekin tehdä jotain.

   Poista
 2. Oon tosi huono käyttämään kasvonaamioita, mutta tää kuulosti niin kivalta, että voisi kyllä pistää hankinta- ja kokeilulistalle ! :)

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse olen huono käyttämään vartalovoiteita, mutta uusien kivojen sattuessa kohdalle tulee niitä aina testattua. Jospa näistä tulisi vaikka uusi suosikkisi! :)

   Poista
 3. Pitääpä muistaa tämä ensi kerralla kun olen naamio-ostoksilla! Yleensä tykkään käyttää ihan perus voidemaisia naamiota, mutta tämä olis kivaa vaihtelua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään vaihdetta erilaisia, tämä on kivan erilainen siihen joukkoon. Välillä taas tekee mieli mennä perinteisellä voidemaisella tai kangasnaamioilla :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit