Kosmetiikka ostokset

Edellisen viikon ostokset eivät olleet kummoiset, mutta nämä muutamat tulivat täydentämään suihkuani. Tiedättehän, välillä loppuu kaikki meikit kerralla, välillä hiusjutut ja nyt näköjään suihkutarvikkeet. 


Kuulin, että hopeashampoon vaikutus voi hieman kumoutua tavallisella hoitoaineella joten heti piti marssia kauppaan. Ostin edullisen  Cameleo silver hoitoaineen, sillä lyhyet hiukseni eivät tarvitse erikoisempia hoitotoimenpiteitä kunhan vähän selvittävyyttä. Nyt on mielenrauha hopeashampoon suhteen.


Kasvojen puhdistuksessa käytän todella hellävaraista ja kosteuttavaa tuotetta. Kuitenkin näillä kesähelteillä tuntuu, että iho rasvoittuu ja tukkeutuu extra paljon, joten halusin toisen tujumman puhdistustuotteen rinnalle. Loreal pure clay cleansing gel kuulosti hyvältä juurikin tasapainottamaan talintuotantoa ja puhdistamaan syvimmätkin tukkeumat. Sitä se myös tekee, vaauhtoutuu ihanasti ja iho tuntuu erittäin puhtaalta. Joka päiväiseen käyttöön itselle kuitenkin liian voimakas, syväpuhdistukseen välillä mahtava.


Kesäisin ostos on ollut tämä Lidlin suihkusaippua, aivan ihanan hedelmäisen tuoksuinen! Vartalo tuoksuu suihkunjälkeenkin vielä tuorepuristetulta sekahedelmämehulta.

Mitä olet itse ostanut viimeaikoina? Sattuiko samoja tuotteita tai onko kokemusta näistä?

-Anni


Seuraa blogia Bloglovin

Kommentit

  1. Cienin suihkusaippuat on ihan mun lemppareita:) Just tuo Sweet Peach ja se lila Indian Summer on ihania:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavaksi voisi ottaakin kokeiluun tuon toisen, koska tuo persikka on kyllä ainakin aivan ihana :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit